Хидрофобен шперплат - MEGAPLEX

Най-качественият азиатски хидрофобен шперплат, внасян на българския пазар

Какво е MEGAPLEX

MEGAPLEX е продукт, специално разработен за МИП ГРУП ЕООД, зад който стои най-качественият азиатски хидрофобен шперплат, внасян на българския пазар. Водоустойчивият шперплат с това лого е с най-добри характеристики за качество и устойчивост. Нашата идея е да предложим на пазара продукт от най-висок клас, чието име да бъде гаранция за качество.

Произведен в Индонезия, под строг контрол на качеството, този водоустойчив шперплат е клас А, с размери 1220 X 2440 X 21мм, ламиниран е с кафяв филм, лепилото е WBP, а за направата му е използвана тополова дървесина. Всеки лист хидрофобен шперплат е двустранно брандиран с логото "MEGAPLEX" и спецификацията на самия материал (WBP GLUE BROWN FF PLYWOOD A/A GRADE). Нашето желание е да изключим всяко съмнение на клиента относно най-високите изисквания, на които отговаря клас А на хидрофобния шперплат.

MEGAPLEX е търговско наименование, патентовано от МИП ГРУП ЕООД , като единствено ние сме носители на изключителните права над този продукт и търговската марка. Вносител на "MEGAPLEX" е само МИП ГРУП ЕООД и това гарантира качество, презентирано от самото лого.

Защо MEGAPLEX

Резкият скок на цените на хидрофобен шперплат в световен мащаб се отразява неблагоприятно на качеството, което се внася в България. Масово се предлага изключително евтин 20мм и 21мм водоустойчив шперплат. Този материал може да се използва веднъж – два пъти. Налага се схващането, че 20 мм шперплат е с най-лошо качество, това важи и за голям процент от 21мм черен хидрофобен шперплат. Предлага се и кафяв шперплат със съмнително качество. Презумпцията за висок клас на шперплата с кафяв филм е опорочена. Вносители залъгват клиенти като залагат на рекламен трик "кафяв-качествен" хидрофобен шперплат, но реално се поръчва кафяв материал с компромиси в лепило и фолио.

Именно за това МИП ГРУП ЕООД започна производство на висококачествен кафяв хидрофобен шперплат, специално брандиран за нас с патентовано лого на фирмата. Пазара наложи мярката да изписваме спецификацията на супер качеството на самия лист. MEGAPLEX – това е реално водоустойчивият шперплат с най-високи характеристики. Само този надпис Ви гарантира качеството, за което плащате. Марката е патентована. МИП ГРУП ЕООД не е представител, а поръчител на този вид хидрофобен шперплат. Единствено МИП ГРУП ЕООД е вносител на продукта и единствено за нашата фирма той се произвежда под строг контрол.


MEGAPLEX се продава успешно в Македония, Албания, Косово, Гърция и Финландия.


! Всяка имитация на оригиналния продукт "MEGAPLEX", както и използването на марката за търговски цели от други фирми подлежат на наказание съгласно българското законодателство

Спецификация

Технически характеристики:

Размери : 1220 x 2440 x 21 мм (+/-3%)
WBP лепило, тополова дървесина
Китайски кафяв слой: 220-240 г/м2
Напрежение: 48Mpa


Прочетете още за нашия хидрофобен шперплат »


© 2018 МИП ГРУП ООД. Всички права запазени